Faillissementspreventie

Als ondernemer bent u gewend risico’s te nemen. Wellicht vindt u dat het roer om moet in uw onderneming of maakt u zich zorgen over de continuïteit van uw bedrijf. Voor het geval u er zelf niet uitkomt, kan het zinvol zijn Pieter E.J.T. Knabben® te consulteren.

Uw onderneming in lastig vaarwater of zwaar weer?

Ondernemen is een mooi maar soms ook een moeilijk vak. Leveranciers zijn ongeduldig, terwijl uw klanten regelmatig te laat of helemaal niet betalen. Uw bank, leveranciers en de belastingdienst tonen vervolgens te weinig begrip. Deurwaarders beginnen te dringen en advocaten dreigen met kostbare juridische (incasso) procedures. De fiscus dreigt met bodembeslag. U wordt misschien zelfs al door de Rechtbank opgeroepen voor de behandeling van een faillissementsaanvraag.

U staat er niet alleen voor

De primaire taak van Pieter E.J.T. Knabben® is een onderneming weer financieel gezond te maken. Onze adviseurs staan bekend om hun geduld, de juiste timing en een gedegen strategisch plan van aanpak. Het oplossen van nationale en internationale handels- en betalingsconflicten behoort tot onze expertise. Waar ook ter wereld zijn wij vrijwel onmiddellijk inzetbaar om aan de onderhandelingstafel plaats te nemen en zaken, al zijn ze nog zo gecompliceerd, op te lossen. Daar waar nodig ondersteunen wij ondernemers bij het verkrijgen van vers risicodragend kapitaal, via particuliere investeerders uit ons netwerk.

Wat mag u van ons verwachten?

De werkwijze van Pieter E.J.T. Knabben® is als volgt:

Wij analyseren uw bedrijfsprobleem

Wij verdedigen u tegenover schuldeisers

Wij onderhandelen met banken, kredietverlening, lease en hypotheekmaatschappijen

Wij staan u bij tijdens een faillissement in geschillen met de curator en verdedigen uw belang

Na aan snelle cijfermatige analyse van uw financiële situatie maken wij een plan van aanpak. Verwacht van ons geen dikke tijdrovende rapporten. U bent het meest geholpen met een duidelijke en directe “marsroute”. Wij staan indien noodzakelijk 24 uur per dag voor uw klaar om u met raad en daad ter zijde te staan.