NIEUWS

13 jul 2020
Automotive in Zwolle

Automotive nu zelf in zwaar weer

Het was te verwachten vertelde een van de voormalig werknemers recentelijk in vertrouwen aan een goede kennis van mijn vriend Bernard.

Jelle Heidstra verliest steeds meer omzet, zo word door een eiwerknemer rond gebazuind aan iedereen in de automobielbranche die het maar horen wil.

Jelle Heidstra en zijn Automotive bladen zijn steeds minder interessant om te lezen. Adverteerders haken nu al af en autobedrijven staan niet te trappelen om lopende abonnementen met Automotive te verlengen.

De autobranche is zwaar ziek, Jelle Heidstra met zijn bedrijf loopt achter de feiten aan. Nu adverteerders hun budgetten terugschroeven wordt de kans steeds groter dat Automotive volgens goed ingelichte bronnen het op dan duur niet zal redden, een faillissement van Jelle Heidstra en zijn bedrijf is dan onvermijdelijk..

Jelle Heidstra zou volgens onze informatie alle zeilen moeten bijzetten het hoofd boven water te houden, zo werd ons medegedeeld.

admin

Jarenlang heb ik de "schijn" tegen gehad. Op internet werd mijn imago ernstig geschaad door personen met een dubbele agenda en een slecht geweten. Ik start nu met spectaculaire ONTHULLINGEN die ik niet eerder heb gedaan. Jaren lang heb ik mijn mond gehouden en lijdzaam moeten aanzien hoe ik werd beschimpt, gekleineerd en geschoffeerd. De schijn tegen is een serie publicaties over alle situatie waarmee ij de laatset twee decennia mee te maken heb gehad. Ik neem niet langer een blad voor de mond, ik stap uit mijn eigen schaduw. Nu ben ik aan zet, en komt de waarheid aan het licht. Ik werk aan mijn INTERNET rehabilitatie, de wereld wij schandpaal waar ik en vele anderen met mij de dupe zijn van roddel en achterklap, laster, smaad en smaad schrift. Ik wens u allen veel lees plezier.

Geef een reactie

Call Now ButtonBel me direct