Dossier Rudy Deighton

Rudy Deighton is een oplichter, fraudeur, Leugenaar en een fantast. Rudy Deighton is mede de veroorzaker en medeplichtig aan de oplichting van 88.000 Duitsers in 2012. Criminele organisatie Lid van de ‘Enneking bende’ was Deighton verantwoordelijk samen met Louis van der Vreede voor het beheer van een illegaal verkregen Duitse database (klantenbestand)

Bitcoin Fraudeurs

Enige weken geleden werd ik geconfronteerd met BITCOIN fraude. Een van mijn beste vrienden werd opgelicht door een buitenlandse Bitcoin tradingcompany. Mijn vriend was helemaal in shock en was compleet overstuur van al het geld dat hij kwijt was geraakt aan een stelletje oplichters in een Caribisch eiland. Stom natuurlijk, maar wat nu? Ik kon … Lees meer »

Geen “Meesteroplichter”

De media smult ervan, mij betitelen als “meesteroplichter” in de media. Het publiceren van onware schadelijke verhalen over mij als persoon is en strafbaarfeit. Vrijheid van meningsuiting is een groot goed in een democratie. Bij “wet” is geregeld dat het beledigen van personen strafbaar is. Omdat er zoveel feitelijk onjuiste artikelen over mij als persoon … Lees meer »

Rudy Deighton en zijn maffia maatjes

Pieter E.J.T. Knabben19 december 2018 om 20:31 Rudy Deighton eerder veroordeeld wegens fraude. De curator in het faillissement van de gefailleerde vennootschap waar Rudy Deighton bestuurder van was heeft mij dat persoonlijk. De Rechtbank oordeelde luidt en duidelijk. Mijnheer Deighton u bent een fraudeur. Als fraudeur krijg je een straf opgelegd. Rudy Deighton wist deze … Lees meer »

Identiteitsfraude

Ik heb, als persoon niemand toestemming gegeven mijn identiteit te misbruiken, te stelen of te gebruiken. Toch zijn er duistere personen die nergens voor terug deinzen mijn handtekeningen te vervalsen op officiële documenten bij de Kamer van Koophandel. Wie dat zijn ga ik publiceren in een aantal nieuwe BLOG artikelen.

Call Now ButtonBel me direct