Communicatie adviseurs

Zo noemen ze zich. Proberen iemand geld uit zijn zak te kloppen met een mooi verhaal en seen spetterde Power Point presentatie.

Meestal zijn deze zelfbenoemde communicatie adviseurs niet veel meer dan een hand volgemakken lucht. Zeker als de materie en de branche waarin ik werkzaam ben te gecompliceerd voor hen wordt. Dan haken ze heel snel af.

Waarom toch vroeg ik mij een tijdje geleden af. Ik had een aantal communicatie adviseurs uitgenodigd voor een persoonlijk onderhoud en een specifiek communicatieprobleem concreet voorgelegd. Iedereen was enthousiast en vonden het een geweldige uitdaging mee te mogen werlken aan mijn communicatie strategie.

Begripvol dat waren ze allemaal, verstand van zaken hadden ze ook allemaal. Geweldige referenties en testimonials en een staat van dienst van hier tot Tokio.

Ik zou voorstel gepresenteerd krijgen, en ze bedankte de meest spraakmakende geweldige en fantastische idee spontaan met mij. Ik werd er stil van.

Joviaal handenschudden en mij bedankend voor het geweldige gesprek nam ik afscheid, ik zou heel snel van hen horen en ze kwamen er allemaal snel op terug.

Ik heb moeten constateren dat al deze fantastische, de geweldige communicatie adviseurs zelf een groot communicatieprobleem hadden.

Hun probleem was dt het ZZP-ers waren inmiddels bijna 3 maanden geen inkomen hadden gehad, geen factuur konden versturen en nu zelf op zwart zaad zaten.

het geld was op, daar duiden ze niet vooruit te komen, want dat is een taboe, dat weten we allemaal.

Introspectie; deze communicatieadviseurs zijn gaan beseffen dat communicatie ook geld kost, dat hadden ze zelf inmiddels niet meer. Het kwartaal krediet bij de bank was opgesoupeerd, de kas was leeg.

Toen ze thuis kwamen, mijn communicatie strategie was ingedeeld, toe werd het stil……. heel stil……

De communicatieadviseurs waren uit gecommuniceerd, het onderhoud met mij had hen diep geraakt zeiden ze mij. Ik was zo direct en kort door de bocht en daar konden ze niet zo goed tegen………

Introspectie, van alle bla, bla, verhalen is wijzig overgebleven……. Wat mij rest is het zelf te roer in de hand nemen en alles zelf uitvoeren, in ben mijn eigen communicatieadviseur, de beste die er is, ik weet wat mijn klanten willen….. namelijk een snelle oplossing voor financiele problemen, links-of rechtsom.

over Pieter Knabben

Jarenlang heb ik de "schijn" tegen gehad. Op internet werd mijn imago ernstig geschaad door personen met een dubbele agenda en een slecht geweten. Ik start nu met spectaculaire ONTHULLINGEN die ik niet eerder heb gedaan. Jaren lang heb ik mijn mond gehouden en lijdzaam moeten aanzien hoe ik werd beschimpt, gekleineerd en geschoffeerd. De schijn tegen is een serie publicaties over alle situatie waarmee ij de laatset twee decennia mee te maken heb gehad. Ik neem niet langer een blad voor de mond, ik stap uit mijn eigen schaduw. Nu ben ik aan zet, en komt de waarheid aan het licht. Ik werk aan mijn INTERNET rehabilitatie, de wereld wij schandpaal waar ik en vele anderen met mij de dupe zijn van roddel en achterklap, laster, smaad en smaad schrift. Ik wens u allen veel lees plezier.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Call Now ButtonBel me direct