Counselor & Coach

Blokkades effectief opheffen

Als coach word ik gevraagd om op onafhankelijke wijze richting te geven bij het nemen van de juiste beslissingen. Mijn toegevoegde waarde is vooral om snel orde in de chaos scheppen bij complexe vastgelopen problemen. Ik geef praktische adviezen om probleemsituaties en relaties snel weer vlot te trekken..

Ik leer ondernemers te herkennen wie er wel en wie NIET te vertrouwen zijns.

Mijn werkwijze als coach, is persoonlijk en warm, no-nonsense en vooral doelgericht, zonder de gevoelens van mijn cliënt uit het oog te verliezen.

Mijn doel is cliënten via een persoonlijk traject te ondersteunen op het gebied van ondernemerschap, onderlinge relaties, effectiviteit en balans in werk en privéleven.

U moet mij zien als een vertrouwenspersoon, discreet, gedreven en oplossingsgericht. Ik hou mij als coach strikt aan de geheimhoudingsplicht. Alles wat cliënten met toevertrouwen zal ik altijd discreet en vertrouwelijk behandelden.

Ik verwacht dat mijn cliënten zich doelen stellen. Duidelijk aangeven wat er van mij word verwacht om vervolgens in actie te komen om deze doelstellingen te bereiken.

Mijn uitgangspunt is cliënten intensief te begeleiden zodat zij zich snel merkbaar beter gaan voelen.