Kernwaarden van Pieter Knabben

Wie is Pieter Knabben?

WAT ZIJN MIJN KERNWAARDEN?

Mijn kernwaarden zijn;

Pieter Knabben

Ik wil bij de beste horen op mijn vakgebied. Ik wil vertrouwd worden. Ik wil mijn doel bereiken door uit te blinken. Ik wil werken met de beste middelen en met de beste mensen, die mijn normen en waarden delen.

Flexibel en WendbaarAls de situatie daarom vraagt pas ik mij aan. Nieuwe ontwikkelingen zie ik als een kans. Een kans die ik met beide handen zal aangrijpen. Ik heb, en bied ongekende mogelijkheden die vragen om creativiteit en een snelle geest.

Gewetensvol en onafhankelijk ; Ik ben gewetensvol en volledig onafhankelijk. Deze positie geeft mij een grote verantwoordelijkheid. En ik neem die ook. Respect en integriteit staan bij mij hoog in het vaandel. Ik doe wat ik zeg en doe wat ik beloof. Ik ken de wet en heb het lef buiten kaders te denken.

VerbindendIk ben verbindend. Ik doe mijn werk alleen, soms met een team. Door mijn krachten te bundelen kan ik meer bereiken. Ik zoek naar kennis als ik die zelf niet heb, ik deel kennis als anderen die niet hebben. Ik weet meestal wat anderen beweegt. Ik sta voor elkaar en haal het beste bij de ander naar boven.

Moedig Ik ben moedig. Het hogere doel houd ik altijd voor ogen, randzaken leiden mij niet af. Ik zet stappen die anderen niet zetten. Ik ben standvastig en ga waar nodig tegen de stroom in.

DaadkrachtigIk laat nooit los. Ik ga door waar anderen afhaken. Ik maak af waar ik aan begin. Ik boek resultaat door de zeggen waar het op staat. Ik uit ik mijn mening. Ik volhard in eerlijkheid, trouw en loyaliteit.

Pieter Knabben

 

Call Now ButtonBel me direct