Kernwaarden van Pieter Knabben

Ik ben Pieter Knabben en dit zijn mijn kernwaarden.

Ik wil bij de beste horen op mijn vakgebied. Ik wil vertrouwd worden. Ik wil mijn doel bereiken door uit te blinken. Ik wil werken met de beste middelen en met de beste mensen, die mijn normen en waarden delen.

Ik ben flexibel en wendbaar. 

Als de situatie daarom vraagt pas ik mij aan. Nieuwe ontwikkelingen zie ik als een kans. Een kans die ik met beide handen zal aangrijpen. Ik heb, en bied creatieve juridische oplossingen voor ondernemers, de snelle denkers met een creative geest en inlevingsvermogen. 

Ik ben serieus, gewetensvol en volledig (financieel) onafhankelijk. 

Deze positie geeft mij een grote verantwoordelijkheid en, die neem ik ook. Respect en integriteit staan bij mij hoog in het vaandel. Ik doe wat ik zeg en doe wat ik beloof. Ik kom afspraken na. Ik ken de wet en heb het lef buiten kaders te denken.

Ik ben verbindend. Ik doe mijn werk alleen, soms met een team. Door mijn krachten te bundelen kan ik meer bereiken. Ik zoek naar kennis als ik die zelf niet heb, ik deel kennis als anderen die niet hebben. Ik weet meestal wat anderen beweegt. Ik sta voor elkaar en haal het beste bij de ander naar boven.

Ik ben moedig.

Het hogere doel houd ik altijd voor ogen, randzaken leiden mij niet af. Ik zet stappen die anderen niet zetten. Ik ben standvastig en ga waar nodig tegen de stroom in om mijn doel te bereiken.

Ik ben zeer daadkrachtig. 

Ik laat nooit los. Ik ga door waar anderen afhaken. Ik maak af waar ik aan begin. Ik boek resultaat door de zeggen waar het op staat. Ik kom uit voor mijn mening. Ik volhard in eerlijkheid, trouw en loyaliteit.

Pieter E.J.T. Knabben

Amsterdam, 1 december 2021