NIEUWS

20 apr 2020

Gedupeerd door Jim Alarda

Jim Alarda uit Heerhugowaard is een fraudeur. Ik heb inmiddels aangifte tegen hem gedaan wegens identiteitsfraude.

Jim Alarda heeft bij zijn aanhouding door de FIOD een volledig valse getuige verklaring afgelegd in mijn nadeel. De vraag is; waarom. Waarom legt een persoon een valse verklaring af over mij?

Jim Alarda liegt alles aan elkaar om de aandacht van zichzelf af te leiden en buitenschot te blijven.

Wie is Jim Alarda eigenlijk; JimAlarda is een man die in de groenvoorziening werkt bij de Gemeente Heerhugowaard. Hij heeft een simpele baan en een daarna gekoppeld middelmatig inkomen.

De vraag is wat heb ik met Jim Alarda te maken?

  • Jim Alarda heb ik NOOIT ontmoet,
  • Jim Alarda heeft mijn nog NOOIT gezien,
  • Jim Alarda heeft mij nog NOOIT gesproken,
  • Jim Alarda heb ik NIETS misdaan

Ik heb niets met Jim Alarda te maken en wil ook helemaal niets met hem te maken hebben. In mijn volgende publicatie leg ik haarfijn uit waarom ik niets met Jim Alarda te maken wil hebben.

Ik ben zwaar door deze man gedupeerd, daar gaat hij nu echt spijt van krijgen.

admin

Jarenlang heb ik de "schijn" tegen gehad. Op internet werd mijn imago ernstig geschaad door personen met een dubbele agenda en een slecht geweten. Ik start nu met spectaculaire ONTHULLINGEN die ik niet eerder heb gedaan. Jaren lang heb ik mijn mond gehouden en lijdzaam moeten aanzien hoe ik werd beschimpt, gekleineerd en geschoffeerd. De schijn tegen is een serie publicaties over alle situatie waarmee ij de laatset twee decennia mee te maken heb gehad. Ik neem niet langer een blad voor de mond, ik stap uit mijn eigen schaduw. Nu ben ik aan zet, en komt de waarheid aan het licht. Ik werk aan mijn INTERNET rehabilitatie, de wereld wij schandpaal waar ik en vele anderen met mij de dupe zijn van roddel en achterklap, laster, smaad en smaad schrift. Ik wens u allen veel lees plezier.

Geef een reactie

Call Now ButtonBel me direct