NIEUWS

19 jun 2020

Notarissen en een overdracht aandelen

Elk zich respecterende notaris hoort te weten dat een aandelenoverdracht onder een vergrootglas ligt. Zeker als de verkoper de koper niet kent. De koper zou garanties van de verkoper moeten eisen de boekhouding moet op orde zijn, de jaarrekening(en) gedeponeerd.

De verkoopprijs van de aandelen moet redelijkerwijs worden vastgesteld en een reële waarde vertegenwoordigen.

De notaris dient te beseffen dat een aandelentransactie voor “NUL” euro niet kan kloppen en er ook niet aan meewerken, zeker als de koper een B.V.-handelaar of als bemiddelaar optreed en de B.V. overgedragen wordt aan en katvanger.

Een curator wil iets anders, bestuurders en voormalig bestuurders aansprakelijkheid stellen voor onbehoorlijk bestuur en wanbeleid. De curator zal nog meer gedreven zijn de reden te achterhalen waarom kort voor een faillissement de aandelen aan een derde partij worden overgedragen.

Kortom, alles roept vraagtekens op en die wilt u juist zien te vermijden.

De kopers zijn in de regel CRIMINELEN.  Wij waarschuwen met klem, ga niet in zee met deze personen die zich voordoen als de grote redders in nood.

admin

Jarenlang heb ik de "schijn" tegen gehad. Op internet werd mijn imago ernstig geschaad door personen met een dubbele agenda en een slecht geweten. Ik start nu met spectaculaire ONTHULLINGEN die ik niet eerder heb gedaan. Jaren lang heb ik mijn mond gehouden en lijdzaam moeten aanzien hoe ik werd beschimpt, gekleineerd en geschoffeerd. De schijn tegen is een serie publicaties over alle situatie waarmee ij de laatset twee decennia mee te maken heb gehad. Ik neem niet langer een blad voor de mond, ik stap uit mijn eigen schaduw. Nu ben ik aan zet, en komt de waarheid aan het licht. Ik werk aan mijn INTERNET rehabilitatie, de wereld wij schandpaal waar ik en vele anderen met mij de dupe zijn van roddel en achterklap, laster, smaad en smaad schrift. Ik wens u allen veel lees plezier.