NIEUWS

19 nov 2023
thumbnail

Olga Heijns gedagvaard en denk de wet naar haar hand te kunnen zetten.

Olga Heijns dupeert verhuurder en weigert de borgsom terug te betalen.

Olga Heijns heeft niet alleen weinig verstand van zaken, van elementair fatsoen heeft Olga Heijns ook nog nooit gehoord.

Dit artikel schrijf ik om mensen te waarschuwen voor de gedragingen van Olga Heijns. Met een grote mond denkt ze anderen te kunnen imponeren en angst aan te jagen. Maar nu is ze de verkeerde tegen gekomen, ik laat NIET imponeren, en ook niet intimideren door Olga Heijns. Integendeel, Ik zal er alles aan doen Olga Heijns voor de rechter te slepen en haar te laten veroordelen om geld dat ze schuldig is aan een voormalig huurder terug te betalen.

Een client van mijn kantoor werd zeer ernstig geschaad door het manipulatieve gedrag van Olga Heijns. Wat is er aan de hand, laat ik om te beginnen eerst maar eens duidelijk maken dat deze publicatie de eerste is van een reeks publicaties die nog zullen volgen, ver Olga Heijns.

Olga Heijns heeft een bedrijfspand gekocht als belegging in de Reguliersdwarsstraat 86 in Amsterdam. Het pand waar een restaurant in werd gevestigd verhuurde ze aan mijn client.

Door intimidatie en door op oneigenlijke wijze Arends Horecamakelaar uit Hilversum in te schakelen werd er onder een hoedje gespeeld met ene Mike Sidhu, eigenaar van meerdere Indiaase restaurants in Amsterdam en Hoofddorp.

Olga Heijns en Sidhu hebben een opzetje gemaakt en hebben op slinkse wijze mijn client en zijn echtgenote zwaar onder druk gezet en met valse voorwendselen een digitale handtekening ontfutseld. Er is sprake van een gewiekste wijze van afpersing en bedreiging door druk uit te oefenen en emotionele kwetsbare mensen onder druk een overeenkomst te laten ondertekenen voor een indeplaatstelling van het gehuurde pand.

Mijn client heeft een schade geleden van meerdere honderdduizenden euro’s. Sidhu denkt weg te kunnen komen met een GRATIS restaurant zonder daarvoor een overname som te hoeven betalen, terwijl er wel een overeenkomst op papier werd gezet door Sidhu.

Mijn client, die toch al zwaar gedupeerd werd door de Corona crisis is ten einde raad. Lucas Arends heeft opzettelijk zijn medewerking verleend om mijn client zijn bedrijf af te pakken, zonder er een cent te ontvangen. Van een beëindigd horecamakelaar met 30 jaar ervaring zou je ogen verwachten dat hij bij het opstellen van een overeenkomst, in opdracht van Olga Heijns zeer kritisch zou zijn en vragen zou stellen over de overname som. MaarArends keek de andere kant uit, en in artikel 3 van de overeenkomst werd door Arends doodleuk geschreven dat de INVENTARIS van de zaak zonder een cent te baten zou worden overgedragen aan Mike Sidhu.

Olga Heijns is de kwade genius. Maar doorvoer in een volgende pulicatie meer. Nu gat het erom dat Olga Heijns categorisch weigert de BORGSOM van de huur terug te betalen, dat is een wettelijke verplichting.

Er is een spreekwoord, het onderste uit de kan, de deksel op je neus, en dat gaat hier ook gebeuren.

Olga heijns kan komende week de deurwaarder verwachten, die de dagvaarding komt betekenen voor een zitting bij de Rechtbank in Amsterdam.

 

Ik houd u als lezer op de hoogte van alle ontwikkelingen.

admin

Jarenlang heb ik de "schijn" tegen gehad. Op internet werd mijn imago ernstig geschaad door personen met een dubbele agenda en een slecht geweten. Ik start nu met spectaculaire ONTHULLINGEN die ik niet eerder heb gedaan. Jaren lang heb ik mijn mond gehouden en lijdzaam moeten aanzien hoe ik werd beschimpt, gekleineerd en geschoffeerd. De schijn tegen is een serie publicaties over alle situatie waarmee ij de laatset twee decennia mee te maken heb gehad. Ik neem niet langer een blad voor de mond, ik stap uit mijn eigen schaduw. Nu ben ik aan zet, en komt de waarheid aan het licht. Ik werk aan mijn INTERNET rehabilitatie, de wereld wij schandpaal waar ik en vele anderen met mij de dupe zijn van roddel en achterklap, laster, smaad en smaad schrift. Ik wens u allen veel lees plezier.