NIEUWS

31 aug 2020
Pieter-knabben_nl

Pieter Knabben over Macht

Kennis is macht, aldus Pieter Knabben.

Pieter Knabben is er voor ondernemers en ondernemingen in zwaar weer. De heer Knabben is een bedrijfsadviseur, insolventie deskundige, sekwester en crisismanager.

Voorkom faillissement en kijk naar deze video, Pieter Knabben geeft deskundig advies over insolventie en faillissement.

Kom in actie, voorkom een faillissement! Het Nationaal Faillissement Preventie Instituut is er alles aan gelegen ondernemers te behoeden voor een faillissement. We zijn al 45 jaar werkzaam op dit gebied, en kunnen u snel vertellen wat de mogelijkheden zijn die bij uw situatie passen. Met passie en daadkrachtig handelen staan wij paraat elke onderneming in Nederland professionele juridische hulp te bieden.

Faillissement is voor velen een moeilijk woord, dat kan je op Google zien, hoeveel mensen dit verkeerd schrijven. Je ziet het woord in allerlei vormen, bijvoorbeeld: faissementen, failisementen, faillsementen, en faillismenten.

Wilt u niet failliet gaan, bel of mail Pieter Knabben voor goed advies.

Pieter Knabben

 

Pieter Knabben over Ondernemen in zwaar weer

admin

Jarenlang heb ik de "schijn" tegen gehad. Op internet werd mijn imago ernstig geschaad door personen met een dubbele agenda en een slecht geweten. Ik start nu met spectaculaire ONTHULLINGEN die ik niet eerder heb gedaan. Jaren lang heb ik mijn mond gehouden en lijdzaam moeten aanzien hoe ik werd beschimpt, gekleineerd en geschoffeerd. De schijn tegen is een serie publicaties over alle situatie waarmee ij de laatset twee decennia mee te maken heb gehad. Ik neem niet langer een blad voor de mond, ik stap uit mijn eigen schaduw. Nu ben ik aan zet, en komt de waarheid aan het licht. Ik werk aan mijn INTERNET rehabilitatie, de wereld wij schandpaal waar ik en vele anderen met mij de dupe zijn van roddel en achterklap, laster, smaad en smaad schrift. Ik wens u allen veel lees plezier.