Rudy Deighton en zijn maffia maatjes

Pieter E.J.T. Knabben19 december 2018 om 20:31

Rudy Deighton eerder veroordeeld wegens fraude. De curator in het faillissement van de gefailleerde vennootschap waar Rudy Deighton bestuurder van was heeft mij dat persoonlijk. De Rechtbank oordeelde luidt en duidelijk. Mijnheer Deighton u bent een fraudeur. Als fraudeur krijg je een straf opgelegd. Rudy Deighton wist deze straf buiten de publiciteit te houden.

Een Duitse politie commissaris uit het Duitse Bad Bentheim heeft van de Nederlandse Justitionele autoriteiten informatie ontvangen. het STRAFBLAD van Rudy Deighton en zijn medeverdachten.
De overige betrokken personen bij de oplichting van 88.000 Duitsers hebben een uitgebreid strafblad, wegen doodslag, drugsdelicten, wapens, vals geld diefstal etc.

Na meer dan 7 jaar is de fraude met de automatische incasso’s via de Commerzbank van 88.068 Duitse consumenten nog volop in onderzoek.

Pieter Knabben werd tot 3 jaar gevangenis straf veroordeeld. Pieter Knabben is NIET te dader. Knabben is het slachtoffer van een criminele organisatie. Deighton was de rechterhand van de leiders. De criminele organisatie uit het Gelderse Bemmel met een hoofdkantoor aan het Kattenleger.

Plaats een reactie

Call Now ButtonBel me direct