NIEUWS

03 sep 2020
Pieter Knabben

Zwaar weer ondernemen

Ondernemen in Zwaar Weer

Ondernemen in zwaar weer of zwaar weer ondernemen, in de Coronatijd hebben sommige kleine en middenkleine ondernemers het zwaar. Denk hierbij aan de horeca of andere ondernemingen die het moet hebben van het toerisme of ander publiek. De heer Pieter Knabben is een eerlijk en oprecht insolventie- en bedrijfsadviseur, sekwester en crisismanager.

Bezoek mijn websites: www.pieterknabben.nl en nfpi.nl. 45 jaar ervaring in de financiële wereld als faillissement expert, voor faillissement aanvragen of doorstart na faillissement kunt u bij Pieter Knabben terecht.

Zie ook mijn website: alleschijntegen.nl

Deze website “Alle Schijn Tegen” heb ik ontwikkeld om personen die in de media en op internet werden beschadigd een weerwoord te bieden tegen roddels, leugens en lasterlijke aantijgingen.

Pieter Knabben

Kernwoorden: failliet, faissementen, failisementen, faillsementen, en faillismenten

 

admin

Jarenlang heb ik de "schijn" tegen gehad. Op internet werd mijn imago ernstig geschaad door personen met een dubbele agenda en een slecht geweten. Ik start nu met spectaculaire ONTHULLINGEN die ik niet eerder heb gedaan. Jaren lang heb ik mijn mond gehouden en lijdzaam moeten aanzien hoe ik werd beschimpt, gekleineerd en geschoffeerd. De schijn tegen is een serie publicaties over alle situatie waarmee ij de laatset twee decennia mee te maken heb gehad. Ik neem niet langer een blad voor de mond, ik stap uit mijn eigen schaduw. Nu ben ik aan zet, en komt de waarheid aan het licht. Ik werk aan mijn INTERNET rehabilitatie, de wereld wij schandpaal waar ik en vele anderen met mij de dupe zijn van roddel en achterklap, laster, smaad en smaad schrift. Ik wens u allen veel lees plezier.